TRAVEL

Pasadena, de hotspot van LA

Pasadena downtown

Pasadena, de hotspot van LA. Alles is er healthy, trendy en gemaakt. Dit is dé place to be om menig stereotype Los Angeles citisen tegen het lijf te lopen. Gebleekte tanden, perfect in shape, en natuurlijk voorzien van een goede “tan”. Met een kale salad in de ene hand en cold pressed juice in de andere paraderen ze zelfverzekerd over de straten van Downtown Pasadena.

Zoals in de films

Als nuchtere Nederlandse meisjes betraden we een stadje uit een hele andere dimensie. Elk gebouw is mooi onderhouden, voorzien van een schone luifel en een vers likje verf. Er is bijna geen hoogbouw te bekennen en dat maakt het stadje als “eentje uit de films”. We keken onze ogen uit en ontpopten onszelf binnen een mum van tijd als echte LA girls.

Brunchen bij Sage

Nadat we onze Dodge langs de weg geparkeerd hadden liepen we naar Sage, een plantbased bistro (hoe kon het ook anders) in het hart van Pasadena. Een goede brunch ging er wel in, we moesten immers een stevige bodem voor een drukke dag leggen. De lekkerste vegan sandwiches, taco’s, pizza’s, soep, salades, bowls en vegan desserts vormden het menu van Sage. Onze brunch ging uiteraard gepaard met een frisse limonade en de nodige mimosa’s.

Op stap in Pasadena

Na deze heerlijke dag zijn we nog twee keer naar Pasadena teruggekeerd. Een keer voor een complete girls night out. We besloten een hapje te eten bij het fancy Italiaanse restaurant Mi Piace en hierna op stap te gaan bij een van de lokale clubs aan de overkant van de hoofdstraat. Ook dit was weer een hele ervaring an sich. Lees: buckets met drank, strippalen, schaarse kleding en politie. Kortom, een nacht voor in de boeken. De ochtend hierop zaten we weer fris en fruitig aan de zondagsbrunch bij True Food Kitchen waar we genoten van de meest verse gerechten.

You Might Also Like