About

Hi! Ik ben Fenna en welkom op Common Shots. Ik ben 22 jaar oud en ben pas geleden afgestudeerd van de opleiding Commercieel Management. Ik woon in een stad helemaal in het zuiden van het land, namelijk Sittard! Mijn passie is fotografie, voeding en reizen! Ik heb mijn foto’s heel lang voor mezelf gehouden maar ik heb nu besloten deze met jullie te delen!

Fotografie
Van jongs af aan is mijn grootste passie fotografie! Inmiddels heb ik al heel wat camera’s versleten. Mijn eerste camera kreeg ik toen ik 8 jaar oud was. Vriendinnetjes vroegen barbies voor hun verjaardag maar ik wilde super graag een camera! Ik nam mijn analoge camera overal mee naartoe. Van een korte wandeling tot op vakantie in Kreta en Parijs. Ik fotografeerde mijn vader, moeder, zusje en onze kat. Of ik maakte gewoon mooie foto’s van de omgeving. De onderstaande foto is een foto uit 2009 die ik in Kreta van mijn vader heb genomen.

img_6886Voeding
Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding. Dit is er bij mij letterlijk met de paplepel ingegoten. Mijn moeder was namelijk ook altijd bezig met (gezonde) voeding. Ik kan me zo een hele zondag bezig houden met het maken van lekkere dingetjes. In de zomer van 2015 heb ik besloten volledig plantaardig te gaan leven. En dit bevalt me nog heel goed!

Reizen
Ik kan er echt van genieten om nieuwe plekken te ontdekken! Ik ben nieuwsgierig en wilt weten wat voor prachtige plekjes de wereld voor ons in petto heeft. Tot nu toe ben ik alleen nog maar binnen Europa op reis geweest. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland. Wanneer ik het vliegtuig uitstap kom ik al helemaal tot rust. Ik kan het moeilijk omschrijven, maar Griekenland heeft iets unieks wat ik in andere vakantielanden niet kan vinden.

Travel

No Comments

Leave a Reply